К О Н К У Р С

ЗА УЧЕШЋЕ НА ИЗЛОЖБИ ИДЕЈА, ИНОВАЦИЈА И СТВАРАЛАШТВА
“ИНОСТ МЛАДИХ 2023“

Савез иноватора и Удружење иноватора града Бања Лука организују 25. Међународну изложбу идеја, иновација и стваралаштва “ИНОСТ МЛАДИХ 2023“, а под покровитељством Владе Републике Српске и Града Бања Лука.
Изложба ће се одржати од 19 до 21. априла 2023. године у Дому омладине Бања Лука. Отварање изложбе је 19. априла у 11.00, а затварање 21. априла од 13.00 часова.
Ову 25 по реду изложбу организујемо и посвећујемо заједничким напорима цијелог свијета за глобално очувања планете и 22. априлу – Дану Града Бања Луке.

“Искажите вашу инвентивност и ефикасност“

ТЕМЕ:
1. АУТОМАТИКА (модели у функцији).
2. ИНФОРМАТИЧКЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ :
2.1. Апликације
2.2. Презентације
2.3. Примјена у образовању.
3. СЛОБОДНА ТЕМА (индустријски дизајн, рјешења жигова роба и услуга, ликовни и фото радови – из области екологије, сувенири, необјављени матурски -дипломски или стручни радови, маркетинг планови, бизнис планови, краткометажни филм, презентације и анимације својих идеја и иновација итд…).

На изложби ће бити представљени радови иноватора (из удружења, савеза, асоцијација и појединаца), ученика, студената и наставника из Републике Српске (БиХ), сусједних и других земаља.
За најуспјешније радове, ауторе, менторе, школе и удружења предвиђена су признања (стандардна и специјална), као и посебне награде.
Експонати који се излажу по други пут не улазе у конкуренцију за награде.
Своје учешће и радове пријавите Савезу иноватора РС до 07. априла 2023. године. Радове из ИНФОРМАТИКЕ и видео презентације (на ЦД-у) предати до 07. априла 2023. године.

У току изложбе одржаће се:
ИКТ радионице
Округли сто на тему „Иновације у образовању“

Позивамо Вас, да узмете учешће на изложби “ИНОСТ МЛАДИХ 2023“, те да искористите понуђену шансу за јавну промоцију и афирмацију ваше инвентивности и ефикасности.

Срдачан поздрав са жељом за Вашим успјехом !

Предсједник

Мр Милован Бајић

КОНКУРС 2023
KONKURS 2023